Gata cu vacanța! A început un nou an de instrucție pentru militarii focșăneni

0
191

Militarii din două mari unități, respectiv Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” și Brigada 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”, au început luni noul an de instrucție. În ambele unități, precum și în toate celelalte unități militare, au avut loc ceremonialuri prin care s-a marcat începutul noului an de instrucții, fiind trasate obiectivele principale pentru anul 2017.

“Anul de instrucţie 2017 reprezintă o nouă etapă în consolidarea pregătirii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” ca structură interoperabilă, flexibilă, mobilă şi dislocabilă, în care vom pune accent pe executarea instrucţiei şi exerciţiilor interarme şi întrunit, în cooperare cu structuri care acţionează în sprijin dar şi cu militari din ţările membre NATO şi ţări partenere şi vom fi permanent în măsură să acţionăm în sprijinul populaţiei civile din zona de responsabilitate în caz de urgenţe civile”, a transmis colonel Claudiu – Mihail Sava, comandantul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”.

militari vrancea1 - Gata cu vacanța! A început un nou an de instrucție pentru militarii focșănenimilitari vrancea2 - Gata cu vacanța! A început un nou an de instrucție pentru militarii focșănenimilitari vrancea4 - Gata cu vacanța! A început un nou an de instrucție pentru militarii focșăneni

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.