Geaca de piele pentru femei încă în tendințe – iată cum o porți în această primăvară

0
68
Popular atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor, acest articol versatil poate fi clasificat în trei tipuri principale – jachete bomber, jachete biker și jachete racer.
Cu toate acestea, există și multe alte tipuri, iar modelele în care este disponibilă geaca de piele în industria modei moderne sunt practic infinite.

Înainte de a discuta despre modul în care jachetele din piele au câștigat atât de multă popularitate și refuză să plece, este esențial să știm unde a luat naștere această piesă vestimentară simbolică. Elementul acesta de modă își urmărește originea în uzura militară. La începutul anilor 1900, în timpul primului război mondial, piloții germani au început să poarte jacheta de piele maro – care mai târziu, în cel de-al doilea război mondial, a ajuns să fie cunoscută sub numele de jacheta de bombardier (bomber).

La scurt timp după ce prima geacă de piele a fost concepută și vândută ca îmbrăcăminte la modă, aceasta a început să câștige popularitate, devenind o bază pentru dulapul fiecărei fashioniste.

Tendința a crescut semnificativ în anii 1950, sub influenţa celor de la Hollywood. Prima dată când jacheta de piele a fost purtată de un actor într-o ecranizare celebră, a fost în filmul  în „The Wild One”. Personajul lui Brando era un membru al unei bande, care părea să fie definiţia pentru pericol şi sex appeal, iar stilul şi atitudinea sa au fost preluate de mulţi alţii. În urma adaptării în acest mod a jachetelor de piele de către rebelii de la Hollywood, acestea au început să fie asociate cu un aspect rebel, provocator.

Geaca de piele în prezent

Chiar şi în zilele noastre, jacheta de piele continuă să îşi menţină alura. Există multe variaţii în ceea ce priveşte lungimea, modelul şi culoarea acesteia, făcând-o perfectă pentru toate gusturile. Prin urmare, poate fi adaptată pentru mai multe categorii de vârstă şi stiluri vestimentare.

Cum să porţi geaca de piele în această primăvară

Moda nu are vârstă, astfel că există o posibilitate pentru oricine, dacă eşti destul de curajoasă.

Piele şi mai multă piele

Puteţi adopta stilul „cat-woman” sau „motociclist” şi să combinaţi jacheta cu o pereche de pantaloni sau colanţi din piele, pentru un look periculos şi inabordabil.

Fashionista

Perfectă atât în combinaţie cu o pereche de blugi (indiferent de model) cât şi cu fuste sau rochii, posibilităţile sunt infinite.

O poţi asorta cu bluze, tricouri sau cămăşi simple şi ochelari de soare, pentru un aspect la graniţa dintre seriozitate şi rebeliune, sau să optezi pentru modele colorate şi hanorace şi să-ţi creezi o ţinută veselă.

Care nu îmbătrâneşte

Gecile lungi de piele pot avea o eleganţă aparte, ce reuşeşte să pună în valoare orice femeie. Asortează-le cu o rochie şi cizme lungi, sau poartă-le cu pantaloni şi tocuri, efectul este inevitabil. Vei arăta de-a dreptul fabulos, asemenea unui designer de modă. Gecile din piele nu își pierd farmecul în timp, sunt atemporale și îți permit să te exprimi.

Caută acum partenerul tău de încredere, magazin Bolf, şi descoperă o varietate mare de geci. Ai geci minimalsite, ce contribuie la desăvârşirea ţinutelor urbane dar şi geci cu fermoare supradimensionate detalii metalice în stil biker. Creează-ţi şi tu o versiune îndrăzneaţă care să te reprezinte şi bucură-te de ţinute impresionante de  primăvară.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.