Geanina Corondan, în locul Corinei Dănilă la “Serbările Normalității” de la Focșani

0
436

geanina corondan - Geanina Corondan, în locul Corinei Dănilă la "Serbările Normalității" de la Focșani

Actrița și prezentatoarea TV, Corina Dănilă, anunțată initial ca participant de gala la “Serbările Normalității”nu mai poate ajunge la Focșani. În locul ei va veni însă o altă prezentatoare iubită și îndrăgită pentru stilul ei propriu, și anume Geanina Corondan.

În week-end la Focșani au loc Serbările Normalităţii, manifestare  inițiată de Agenţia pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi în cadrul Campaniei Naţionale:„Start – o viaţă de calitate în siguranţă!”.

În cadrul acestei campanii, organizatorii își propun să vorbească despre violența domestică, despre traficul de persoane ori egalitatea între sexe. în urma discuțiilor și punerii pe tapet a tuturor acestor probleme cu care societatea actuală se confruntă, organizatorii speră să găsească soluțiile potrivite pentru revenirea la normalitate în cel mai scurt timp posibil

Proiectul se desfăşoară în 56 de oraşe din ţară, în perioada octombrie – decembrie 2015şi va fi marcat printr-o serie de evenimente (momente dedicate celor mici, activităţi, dezbateri, concursuri, karaoke pentru toate vârstele şi concerte), reunite sub numele„Serbările Normalităţii”.

La Focșani, campania se va desfăşura pe 31 octombrie și 1 noiembrie. Pe 31 octombrie, de la ora 10:00, la Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia, va avea loc o dezbatere publică moderată de actrița Corina Dănilă. Următoarea zi, în parcarea Carrefour,de la ora 11:00, vor avea loc o serie de programe şi concursuri pentru copii, iar de la ora 18:00 cu un concert susţinut de artiști celebri.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here