Ghișeu de eliberare a certificatelor de cazier, funcțional la Panciu din 17 octombrie

0
466

Poliția Vrancea anunță că începând cu data de 17 octombrie, se deschide un nou ghișeu de eliberare a certificatelor de cazier judiciar la Poliția orașului Panciu. Programul va fi zilnic, între orele 10.00 – 12.00.

Pentru a se obține un certificat de cazier judiciar în România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă și motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, însoțită de: actul de identitate aflat în termen de valabilitate și de  chitanța prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

Documentele sunt valabile 6 luni de la data primirii și numai în scopul pentru care au fost eliberate.

Taxa pentru prestarea serviciului, în cuantum de 10 lei, se achită fie  în numerar-la unitățile trezoreriei statului, fie prin mandat poștal-la unitățile Companiei Naționale,,Poșta Română” S.A. sau prin decontare bancară-din contul propriu, deschis la o instituție de credit din România.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here