Goran Bregovic cântă la Focșani! El va încheia Festivalul Bachus, care începe pe 13 octombrie

0
997

Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Județean au pus la punct programul artistic care va avea loc în perioada 13-16 octombrie, când la Focșani se va desfășura evenimentul toamnei, Festivalul Internațional al Viei și Vinului Bachus 2016. Pe lângă îndrăgitele momente populare de care vor avea parte focșănenii, nu vor lipsi nici concertele în aer liber. Artiști de top vor cânta la Bachus în acest an.

Astfel, în prima seară a festivalului, pe scena din Piața Unirii vor urca Provincialii, Alessia, Nicoleta Nucă și Smiley. Vineri vor susține recitaluri Sore, Shift, Connect R și Vunk, pentru ca sâmbătă să cânte în fața publicului focșănean Lora, Puya, Bosquito și Vama. Așa cum “piesa de rezistență” încheie fiecare seară, și seara de duminică, ultima de festival, va fi una care va încheia Bachus într-un mod apoteotic. Astfel, pe scena din Focșani vor evolua, în prima parte a serii, Anna Lesko, Guess Who, Andreea Bănică și Pepe.

De departe, însă, cel mai așteptat moment este concertul final, invitat să închidă Bachus 2016 cu un recital de excepție fiind cunoscutul Goran Bregovic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.