Grevă japoneză la Prefectura Vrancea

0
157

21 de funcționari angajați ai Prefecturii Vrancea s-au aflat luni, timp de două ore, în intervalul 10.00-12.00, în grevă japoneză. Funcționarii au ales această formă de protest pentru a-și exprima nemulțumirea față de proiectul legii salarizării unitare.

Funcționarii din Prefectura Vrancea consideră, la fel ca toți colegii lor din țară, că sunt discriminați ca urmare a aprobării unor modificări în proiect care îi vizează pe funcționarii din primării și consilii județene. Angajații Prefecturii Vrancea au lucrat normal pe timpul grevei japoneze, având banderole albe pe brațe. Ei se raliază formelor de protest declanșate de Sindicatul Funcționarilor Publici la nivel național și sunt dispuși să continue mișcările de acest fel până când revendicările le vor fi soluționate.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.