Grevă la Finanțe pentru a doua zi consecutiv

0
131

Salariații Administrației Finanțelor Publice Vrancea, la fel ca angajații fiscului din restul țării, au întrerupt marți activitatea, pentru a doua zi consecutiv. Protestul spontan a finanțiștilor este legat de proiectul legii salarizării unitare, pe care angajații din Finanțele Publice îl consideră discriminatoriu. Potrivit celor care lucrează cu cifrele, salariile din sistem ar urma să scadă considerabil, chiar și cu 35%, dacă proiectul va fi adoptat în forma actuală.

„Avem și marți 15.000 de oameni care sunt în acțiuni de protest în toată țara. Mâine (miercuri) liderii de sindicate din țară vor veni la București la o întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice”, a declarat pentru AGERPRES președintele Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor ‘Sed Lex’, focșăneanul Vasile Marica.

Liderul sindical a mai anunțat că angajații din Finanțe se vor mobiliza pentru o nouă acțiune de protest în București.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.