Gripa începe să-și facă de cap în Vrancea. Alte 3 cazuri de boală

1
670

Gripa începe să-și facă de cap în județul Vrancea. După ce acum 2 săptămâni, un tânăr din Focșani a fost diagnosticat cu gripă, alte trei îmbolnăviri au fost raportate de medicii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea.

Dintre aceste cazuri, unul este confirmat și de analizele de laborator, în timp ce restul sunt diagnostice stabilte clinic, în baza simptomelor prezentate de bolnavi.

Doi dintre cei diagnosticați cu gripă au fost internați întrucât prezentau forme mai virulente de boală

Mai mult decât atât, săptămâna trecută, trei vrânceni au murit după ce au fost diagnosticați cu pneumonie. Este vorba despre doi bărbați, de 63 și 61 de ani, și de o femeie de 56 de ani, care au decedat la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Victimele pneumoniei mai aveau și alte boli iar organismal lor era slăbit, astfel apărând complicațiile ce au condus la deces.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Mor oameni pentru ca spitalul de urgenta focsani e o mizerie de ne descris eu am plecat cu copilul ne cere era răcit și am fost internata acolo erau conditii oribile de aceia copilului nui mai trecea luând si alte boli meningită a racit mai tare decât la scos de acolo de unde am plecat pe semnatura mea acasa multumesc lui dumnezeu copilul e bine nikiodata nu ma voi mai interna cu el la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.