Grupare de traficanți de persoane ANIHILATĂ de polițiști

0
235
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T.– B.T. Vrancea au destructurat o grupare infracțională organizată specializată în trafic de persoane.

La data de 29 iunie a.c, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T.– B.T. Vrancea, cu suportul de specialitate alDirecției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, cu sprijinul I.P.J. Vrancea, au efectuat 3 percheziții, în județul Vrancea, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de persoane.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, 3 persoane, din județul Vrancea, ar fi  racolat mai multe tinere majore și minore, pe care, sub pretextul relațiilor de prietenie și a situației materiale precare pe care o aveau, le-ar fi obligat prin constrângere să se prostitueze în folosul lor.

În urma perchezițiilor domiciliare, zece persoane au fost conduse cu mandat de aducere la sediul D.I.I.C.O.T.– B.T. Vrancea, pentru cercetări.

Ca urmare a administrării probatoriului, două persoane au fost reținute și ulterior arestate preventiv, pentru 30 de zile, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționalea persoanelor în cauză.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.