Hoți din locuințe care operau în mai multe județe, prinși la Focșani

0
547

Doi hoți din locuințe care au dat mai multe spargeri în Vrancea, în București și în alte județe au fost prinși miercuri după amiază de către polițiștii focșăneni în colaborare cu lucrători din cadrul D.G.P.M.B.- Serviciul de Investigații Criminale, Direcția Operațiuni Speciale.

Indivizii au fost prinși în flagrant, în zona Piața Unirii din municipiul Focșani. Bărbații de 35, respectiv 42 de ani, ambii domiciliați în municipiul București, au fost depistați la scurt timp după săvârșirea unei fapte de furt din locuință săvârșită în zona Obor din localitate. Aceștia au pătruns prin efracție într-o locuință de pe strada Mărășești, din municipiul Focșani, de unde au sustras parfumuri, ceasuri și bijuterii din aur. În autoturismul cu care cei doi se deplasau au fost găsite mai multe instrumente utilizate la săvârșirea faptelor, precum și o parte din bunurile sustrase.

Cei doi bărbați sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furturi din locuință, comise atât pe raza municipiului București cât și în alte județe din țară. Bărbații au fost reținuți și urmează a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Sectorului 2 București, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, precum și a recuperării prejudiciului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.