“Ia-mă acasă”! Târg de adopții la padoc, pe 9 mai

0
81
Pe 9 mai, de Ziua Europei (însă fără legătură cu aceasta), iubitorii de animale sunt așteptați la TÂRGUL DE ADOPȚII, care va avea loc la Adăpostul de Câini de la Golești, între orele 9.00 – 14.00.

Cine vrea să adopte un cățel își poate găsi un prieten pe viață. Avantajul adopției de la adăpostul de câini este că animalele pot fi luate acasă sterilizate, vaccinate, deparazitate și microcipate. “Pentru întocmirea actelor de adopție vă sunt necesare următoarele documente: B.I./ C.I., copie de pe actul de proprietate și copie de pe fluturașul de salariu sau cupon de pensie. Pentru detalii vă rugăm apelați telefonul cetățeanului –0237/ 922”, au transmis reprezentanții Direcției de Dezvoltare Servicii Publice din Primăria Focșani, care au în grijă padocul de la Golești.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.