Iată CUM poți să aduci mai multă culoare în viața ta!

0
75

Culorile sunt pretutindeni, în obiectele pe care le utilizezi, în imaginile pe care le vezi și, practic, oriunde îți îndrepți privirea. Însă, cu siguranță, uiți frecvent să le apreciezi la adevărata lor valoare și ești surprins, uneori, de frumusețea lor, fie că le remarci într-un design interior, fie că le observi în natură. Este un lucru cunoscut faptul că acestea contribuie pozitiv la starea ta de spirit, așadar este important să le conștientizezi și să le aduci cât mai aproape de tine.

Descoperă câteva modalități prin care îți poți face viața mai colorată!

1. Design interior

Designul interior poate influența major impactul vizual al unui spațiu. Așadar, acolo unde ai libertatea să acționezi în acest sens, prin ajustarea unor mici factori stilistici, nu ezita să o faci! Optează pentru paleta cromatică preferată și propune o nouă viziune! Poți decora pereții cu tablouri sau cu fotografii inedite – vei vedea că acestea nu doar că modifică întreaga atmosferă, ci aduc și o amprentă personală asupra respectivei încăperi.

Nu te feri să dai dovadă de creativitate și imaginație, pentru a crea un decor special, aparte și original! Fiecare culoare are o semnificație aparte, care poate influența atât comportamentul uman, cât și anumiți factori de natură psihologică.

2. Obiectele și accesorii

Obiectele și accesoriile sunt lucruri cu care te întâlnești în fiecare zi – poate că le folosești frecvent sau le observi în apropiere, în casă sau la birou. Deseori, acestea sunt primele pe care le vezi, atunci când desfășori o multitudine de activități. De exemplu, telefonul sau portofelul sunt utilizate frecvent, pe toată durata unei zile.

De aceea, dacă vrei să aduci puțină culoare în preajma ta, te poți orienta către personalizarea unor astfel de elemente. Dacă nu știi ce să alegi, cercetează gamele existente și vezi aici huse pentru iPhone 11, care să ofere o nouă înfățisare telefonului tău.

3. Elemente naturale

Acolo unde mediul permite, elementele naturale sunt binevenite. Dacă ai la dispoziție un spațiu interior, îl poți înfrumuseța cu ajutorul plantelor care se potrivesc în acest cadru. Însă, în cazul în care ai norocul să beneficiezi de o curte sau de o grădină, libertatea este nemăsurată! Poți crea o colecție variată de flori, de arbuști sau de copaci, care să-ți bucure privirea.

Poți urma o serie de sfaturi pentru a amenaja totul în mod profesionist – în mod cert, există câteva aspecte de care trebuie să ții cont pentru a alcătui un cadru unitar, uniform și armonios din punct de vedere estetic.

În concluzie, culorile sunt peste tot – trebuie doar să le introduci mai des în câmpul tău vizual! Selectează o paletă de nuanțe care să-ți placă și încearcă să o integrezi în viața ta. Vei observa, fără îndoială, că dispoziția ta se va îmbunătăți, iar bucuria va fi sporită prin astfel de tehnici, fiindcă, deși par mici, pot avea un efect benefic asupra ta. Observă astfel de detalii care pot face diferența și pornește pe acest drum colorat! (Sursa foto: pixabay.com)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.