Idei practice pentru alegerea mobilierului pentru sufragerie

0
75

Sufrageria este una dintre încăperile în care sunt depozitate cele mai multe lucruri. În sufragerie se găsesc și articole necesare pentru relaxare, și articole pentru scris, și pentru citit, și pentru bucătărie, și altele asemenea.

Mobilierul ales pentru sufragerie trebuie să fie destul de eficient astfel încât să acopere o serie mare de nevoi și să ofere în același timp ideea de spațiu organizat. Dar cum să alegi această mobilă astfel încât să poți acoperi toate nevoile și să beneficiezi în același timp și de un aspect frumos al încăperii din punct de vedere estetic?

Ce piese de mobilier sunt esențiale pentru sufragerie?

Piesele de mobilier care nu trebuie să lipsească dintr-o sufragerie sunt, în mod clar, canapeaua și biblioteca. În orice sufragerie echipată corespunzător este nevoie de un obiect pe care să te odihnești atunci când ai nevoie de un moment de relaxare sau atunci când cineva vine în vizită, dar și de o bibliotecă în care să depozitezi cărțile pe care le ai. Alegerea unei biblioteci potrivite se face ca urmare a preferințelor personale în ceea ce privește aspectul estetic, dar și prin prisma nevoilor de depozitare pe care le ai: trebuie să ai în vedere dacă ai multe cărți sau mai puține, dacă vrei să expui anumite obiecte de decor, dacă vrei ca aceasta să aibă mai degrabă un aspect practic sau să întrunească înainte de toate un aspect estetic.

În cazul în care vrei ca mobilierul să nu ocupe prea mult spațiu în sufrageria ta, ai șansa de a alege obiectele de mobilier în stil scandinav – optează pentru rafturi suspendate pe care poți expune diverse obiecte de decor sau pe care le poți folosi chiar ca mijloc de depozitare a cărților extrem de eficient. Pentru obiectele mici, poți alege coșuri în diverse combinații pentru a crea o atmosferă modernă.

Ce este esențial să alegi atunci când sufrageria este și spațiu de luat masa

Bineînțeles, în cazul în care sufrageria este și spațiu în care obișnuiți să luați masa, principalul obiect de mobilier de care trebuie să ții seama este o masă echipată cu cel puțin patru scaune. Alegerea acestora trebuie să se facă în funcție de designul general al încăperii, dar și de nevoile pe care le ai în ceea ce privește numărul de persoane care consideri că vor sta de obicei la masă. Poți alege o masă extensibilă pentru a nu sta cu grija spațiului atunci când ai musafiri sau poți alege o masă simplă, rotundă sau dreptunghiulară, dacă vrei ca încăperea să fie practică în viața de zi cu zi. (Sursa de imagine: Pressmaster / Shutterstock.com)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.