Iluminatul public a „murit” în zona Gării Focșani! Străzile sunt în întuneric de câteva zile iar focșănenii orbecăie cu lanterna în drum spre casă!

0
436

Mai mulți cetățeni din Focșani se plâng de faptul că de mai multe zile, încă înainte de Paște, iluminatul public a căzut cu totul în zona gării, pe strada Emil Racoviță dar și pe alte străzi. De asemenea, chiar pe Bulevardul Gării, în proximitatea magazinului Paco, bezna domnește fără probleme de la lăsarea serii. Oamenii spun că le este imposibil să meargă pe stradă fără ajutorul unei lanterne și se tem că dacă problema va continua hoții ar putea să profite de situația creată. „Vă aduc la cunoștință o situație care trenează de câteva zile în cartierul Gară din orașul Focșani, mai exact pe strada Emil Racoviță . Încă înainte de Sfintele Paște nu există iluminat stradal în zonă, sunt mai multe străzi afectate, nu știu dacă cineva a mai făcut aceasta sesizare… Pur și simplu, după lăsarea întunericului nu mai poți circula fără lanternă în zonă… aceeași problemă este în zonă magazinului Paco de pe Bld. Gării, unde, la trecerea de pietoni este beznă totală… Rog insistent autoritățile să ia măsuri în remedierea acestor probleme înainte să existe accidente sau furturi în zonă”, a scris o focșăneancă pe Facebook. Un alt cetățean spune că a anunțat deja problema și cere sprijinul primăriei pentru remedierea defecțiunii (dacă este vorba de așa ceva).

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.