Iluminatul public din Focșani se împiedică de o contestație

0
138

După ce Primăria municipiului Focșani a scos la licitație proiectul privind externalizarea serviciului de iluminat public al orașului, municipalitatea se confruntă cu o contestație. Mai exact, Primăria mai avea un singur pas de făcut până ce serviciul de iluminat public ajungea pe mâna unei societăți specializate, și anume semnarea contractului. În ultima zi, o societate care a participat la licitație a depus o contestație la CNSC. Anunțul a fost făcut miercuri, în ședința Consiliului Local, de Cristi Misăilă care spune că din cauza acestei contestații va fi prelungit termenul cu jumătate de an, până când o firmă se va putea ocupa de investiţii în modernizarea acestui serviciu.

„În urma licitației despre externalizarea serviciului de iluminat public, am avut neșansa să avem parte de o contestație. O contestație care ne va mai prelungi boala cu cel puțin 5-6 luni. Eram în faza finală de semnare a contractului și, în ultima zi, unul din participanții la licitație și-a exprimat intenția de a depune o contestație, lucru pe care l-a făcut la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor”, a spus primarul Focșaniului, Cristi Misăilă.

Edilul a oferit și alte exemple de proiecte la care investițiile vor avea întârzieri din cauză că nici o firmă nu și-a arătat interesul pentru participarea la licitațiile publice. Este vorba despre proiectul de reabilitare a piațetei de lângă Balada și cel de sistematizare verticală și iluminat public din cartierul ANL de pe strada Brăilei, acolo unde, deși s-au scos la licitație pentru a doua oară, nici o societate nu s-a înscris.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.