IMPORTANT: Cadrele didactice care au promovat examenul de titularizare vor fi repartizate la catedră

0
351
Inspectoratul Școlar Județean Vrancea anunță că miercuri, 12 august, va avea loc ședința publică pentru repartizarea cadrelor didactice care au promovat examenul de titularizare din acest an. Într-un comunicat de presă, IȘJ Vrancea prezintă procedura de repartizare, ședința fiind programată să înceapă la ora 10:00.
„Miercuri, 12 august, va avea loc ședința publică pentru repartizarea cadrelor didactice angajate cu contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului/catedrei, care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2020, în condițiile art. 62 alin 13 din metodologie.
Art. 62, alin.(13) – Cadrul didactic angajat cu contract individual de munca pe durata de viabilitate a postului/catedrei care participă la concursul național, sesiunea 2020, și obține minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă susţinută în specialitatea postului didactic/catedrei pe care este angajat poate solicita repartizarea pe perioadă nedeterminată pe postul didactic/ catedra pe care este angajat, în condiţiile în care consiliul de administraţie/consiliile de administraţie al/ale unităţilor de învăţământ confirmă, prin adresă scrisă, că postul didactic/ catedra respectiv(ă) are o viabilitate estimată de cel puțin 4 (patru) ani școlari și poate fi ocupat(ă) pe perioadă nedeterminată. Adresa se depune la dosarul de înscriere la concursul național de către candidat.
Art. 74, alin.(3) Repartizarea candidaţilor se realizează în baza datelor existente în sistemul informatizat, astfel:
a) repartizarea cadrelor didactice angajate cu contract individual de munca pe durata de viabilitate a postului/catedrei care au obţinut minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2020, pe posturile didactice/ catedrele pe care sunt angajate, conform art. 62 alin. (13).
Repartizarea candidaţilor va avea loc, în şedinţă publică, la sediul ISJ Vrancea, miercuri, 12 august 2020, începând cu ora 10. Accesul cadrelor didactice în sala de ședințe a ISJ Vrancea se va realiza conform art. 2 din ordinul comun M.E.C./ M.S. nr. 4267/841/2020 din 18 mai 2020, pentru stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 în unităţile/ instituţiile de învăţământ, instituţiile publice şi toate structurile aflate în subordonarea sau coordonarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi procedurii ISJ Vrancea cu privire la desfăşurarea şedinţelor publice.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.