Important pentru șoferi! Dovada plății amenzii de circulație poate fi trimisă acum și prin e-mail

0
180

Poliția Română ține pasul cu tehnologia și le dă conducătorilor auto prinși pe picior greșit posibilitatea de a face dovada plății amenzii și online. Astfel, după cum anunță Poliția Română pe pagina de Facebook, dovada plății va putea fi trimisă la o adresă de e-mail specială.

Fiecare Inspectorat Județean de Poliție și Poliția Capitalei au, astfel, o adresă, iar dovada plății poate ajunge rapid.

“Pe site-ul nostru – www.politiaromana.ro – la secțiunea Poliția Română/Unități teritoriale găsiți legături către unitățile teritoriale de poliție. Pentru a nu mai apela la serviciile poștale, trebuie să transmiteți dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. Totuși, cea mai simplă și sigură variantă va rămâne, în continuare, să respectați regulile de circulație!”, scrie pe pagina de Facebook a Poliției Române

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.