În loc să ajungă la mare, au ajuns la spital! O întreagă familie din Vrancea a fost rănită după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat!

0
4081

Este vorba despre o femeie de 38 de ani – care se afla la volanul mașinii, un bărbat de 40 de ani,  o tânără de 18 ani și două fetițe de 10 și 15 ani. Mașina rula în această dimineață pe raza județului Brăila (în afara localității Cuza-Vodă) și se îndrepta către Constanța atunci când șoferița a pierdut controlul volanului în timp ce traversa un canal de irigații. Autovehiculul s-a răsturnat iar toți cei din habitaclu au fost răniți. Întreaga familie a fost transportată la spital iar unul dintre membrii familiei, rănit grav la coloana vertebrală, a fost preluat cu elicopterul SMURD și dus de urgență la București. În urm testării s-a dovedit că șoferița nu consumase alcool. (foto cu caracter informativ)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.