În ultimele 24 de ore, ordonanțele militare au făcut aproape 160 de „victime”. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 35.000 de euro!

0
93

Respectarea măsurilor de carantinare și autoizolare la domiciliu reprezintă în fiecare zi o prioritate pentru structurile ministerului de Interne. În ultimele 24 de ore, poliția și jandarmeria au verificat nu mai puțin de 2.345 de persoane aflate pe străzi și în autoturisme. Neregulile nu au întârziat să apară, mai ales că de câteva zile municipiul Focșani este cuprins de o forfotă ca înainte de pandemie. Toată lumea pare să iasă fără griji din casă la adăpostul declarației pe propria răspundere. Așadar, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și cadre militare din Garnizoana Focșani au depistat 159 de cetățeni care nu erau în regulă, aceștia fiind sancționați cu amenzi în valoare de 172.000 lei, aproximativ 35.000 de euro.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.