Încă 11 suspiciuni de gripă în Vrancea

0
143

Gripa îşi tot arată colţii în judeţul Vrancea. În săptămâna 9-15 ianuarie, 11 vrânceni au primit vestea că au toate simptomele specifice gripei şi ar putea suferi de această boală. În cazul unora, medicii au prelevat probe pe care le-au trimis la Bucureşti spre analiză, pentru a vedea clar dacă au gripă ori doar simple viroze. Trei dintre bolnavii asupra cărora planează suspiciunea că au gripă au fost spitalizaţi.

Pe de altă parte, în ultima săptămână a scăzut numărul iacrs-urilor şi pneumoniilor. Astfel, au fost raportate la nivelul judeţului 1220 de cazuri de viroze, cu 155 de cazuri mai puţine decat săptămana trecută. 69 de bolnavi au fost internaţi-

Au fost  raportate, totodată,  329 cazuri de pneumonie, cu 129 mai puţine faţă de săptămâna trecută. 110 vrânceni care s-au îmbolnăvit de pneumonie au necesitat internare în spital.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.