Încă doi olteni în vizorul poliției din Vrancea în cazul tractorului “fantomă”

0
215
Polițiștii vrânceni, sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat două percheziții domiciliare, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vrancea, la locuințele a doi bărbați din județul Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Anul trecut, cei doi au obligat o a treia persoană să posteze pe un site un anunț de vânzare a unui tractor și să se recomande colaborator al unei firme din Danemarca, aceasta încasând de la mai multe persoane vătămate diferite sume de bani, fără ca utilajul agricol să mai fie livrat. Cel care a postat anunțul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, în luna mai, după ce un vrâncean a reclamat că i-a achitat 5500 de lei pentru tractorul inexistent.

Față de unul dintre bărbații aflați în spatele înșelăciunii a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, în timp ce al doilea a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii vrânceni, care au rezolvat acest caz, vor să afle numărul victimelor care au căzut pradă înșelăciunii pusă la cale de olteni.

CITEȘTE ȘI Un oltean, în vizorul polițiștilor vrânceni pentru vânzarea unui tractor “fantomă”

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.