Încă o victimă a incendiului din #Colectiv şi-a pierdut viaţa

0
179

Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul #Colectiv şi-a pierdut viaţa luni într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 63.

Persoana decedată este un bărbat, care fusese transferat la o clinică din Marea Britanie, în urma incendiului din clubul #Colectiv, potrivit unor surse medicale.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul #Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 36 de persoane au murit în spitale din ţară şi din străinătate, numărul victimelor ajungând, în 21 decembrie, la 63.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, luni dimineaţă mai erau internaţi în spitale din Capitală 12 răniţi în incendiul din clubul #Colectiv, dintre care la Spitalul Militar Central – patru pacienţi, la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul de Urgenţă Floreasca – doi, la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, Spitalul Elias şi Institutul “C.C. Iliescu” – câte un pacient.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.