Încă o victimă a escrocilor. O femeie din Panciu a plătit bani grei unor indivizi care au mințit-o că fiul său este grav rănit

0
432

Naivitatea se plătește scump. O femeie din Panciu a rămas fără 3000 de lei după ce a fot contactată de o persoană care i-a spus că fiul său a fost victima unei agresiuni și are nevoie de bani.

Femeia nu a verificat dacă datele sunt adevărate, nu și-a contactat fiul și nici alte întrebări nu i-a pus persoanei necunoscute care i-a cerut bani. Deși cazuri de acest gen au tot fost popularizate, tocmai în ideea de a nu mai exista victime, femeia nu și-a dat seama că este în mijlocul unei înșelătorii. Ea a transferat imediat 3000 de lei într-un cont pe care i l-a dat persoana respectivă și abia după aceea a luat legătura cu fiul ei.

Din fericire, acesta nu fusese victima nici unei  agresiuni. Din nefericire însă, mama sa a fost victima unor escroci. După ce și-a dat seama ce se întâmplă, femeia a anunțat Poliția.

 „La data de 17 martie a.c., ora 11.00, polițiștii din Panciu au fost sesizați de o femeie de 47 de ani, din orașul Panciu, despre faptul ca la data de 16.03.2016, ora 10.00, a depus prin intermediul unei agenții de transfer bancar suma de 3.000 lei, in contul unei persoane pentru ca fiul său ar fi fost victima unei agresiuni, fiind internat în stare gravă.

Ulterior, femeia si-a contactat fiul și-a constat faptul că cele relatate telefonic de persoana necunoscută nu corespund adevărului.

În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul remis de IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.