Încă o zi liberă de la Guvern. Joi se hotărăște MINIVACANȚA dintre 1 și 5 iunie

0
180

Bugetarii vor avea parte de o nouă minivacanţă de cinci zile, între 1 şi 5 iunie. Joi, Guvernul va aproba în şedinţă o Hotărâre potrivit căreia şi ziua de 2 iunie va fi liberă. Ziua de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, adică joi, este sărbatoare legală.

Urmează vineri, 2 iunie, după care 3 şi 4 iunie sunt sâmbătă şi duminică. Ziua de 5 iunie, luni, e a doua zi de Rusalii, de asemenea sărbătoare legală. Practic, ziua de vineri încurcă planurile tuturor celor care vor să profite de ocazie pentru o minivacanță.

Surse guvernamentale au declarat pentru presa centrală că Guvernul va decide în ședința de joi ca ziua de vineri, 2 iunie, să fie declarată nelucrătoare, aceasta urmând să fie recuperată. 2017 este primul an în care 1 Iunie e zi liberă, după ce acest lucru a fost adoptat de Parlamentul în octombrie 2016. Scopul declarat la acel moment de parlamentari a fost acela de a îmbunătăţi relaţia dintre copii şi părinţi şi de a-i determina pe părinţi să petreacă timp de calitate alături de cei mici.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here