UPDATE: Incendiu de proporții la Gologanu. 2 adulți și 4 copii au reușit să iasă din casa cuprinsă de foc, în ultimul moment

0
307

incendiu-gologanu

UPDATE: Intervenția de la Gologanu s-a finalizat în jurul orei 13:30. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum deteriorat. Locuința în care locuiau 6 persoane a fost distrusă în totaliate, oamenii rămânând fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă.

Știrea inițială: Incendiu de proporții izbucnit sâmbătă dimineață în localitatea Gologanu. O casă întreagă a fost cuprinsă de foc, din cauze necunoscute încă.

Focul a fost semnalat pompierilor la ora 10.15. La fața locului au pornit pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri de la Focșani dar și un echipaj SMURD.

La locul incendiului, pompierii au găsit o casă cuprinsă în întregime de foc. Flăcările se manifestau violent și generalizat la casă, incendiul manifestându-se pe circa 200 de metri pătrați.

La momentul izbucnii flăcărilor, în casă se aflau 6 persoane între care 4 copii. Toți au reușit să iasă din camerele cuprinse de foc, în ultimul moment, fără a fi rănită vreo persoană.

În timpul intervenției de stingere a incendiului, o femeie de 44 de ani care venise să vadă ce se întâmplă, văzând amploarea focului, a suferit un atac de panică. Femeii i s-a făcut rău și a fost transportată de urgență la spital.

Și la această oră, pompierii se chinuie să stingă incendiul însă misiunea este dificilă din cauza vântului care suflă cu putere și a cantității mari de lemn cuprins de foc.

Locuința în care trăiau 6 persoane este distrusă în totalitate, oamenii rămânând fără acoperiș deasupra capului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.