Incendiu la două gospodării din Homocea

0
90

În această după-amiază, în jurul orei 16.00, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Lespezi, comuna Homocea.
În cel mai scurt timp, spre locul indicat, s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud și SVSU Homocea. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o anexă și se extinsese și la acoperișul unei locuințe învecinate. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului ce a distrus anexa (bucătărie de vară) în suprafață de 30 mp și acoperișul locuinței învecinate pe cca. 70 mp. Cauza probabilă a producerii evenimentului este efectul termic provocat de un mijloc de încălzire (sobă) nesupravegheat. (ISU Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.