Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului, la ieșire din Focșani

0
553

Un apel venit miercuri la 112 anunța o misiune periculoasă și dificilă pentru angajații ISU Vrancea. pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală ce aparține unei fabrici de prelucrare a lemnului, situată pe DN 2 B, la ieșire din Focșani spre Bolotești.

La fața locului au pornit 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, descarcerare și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o hală metalică pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați unde ardea rumegușul depozitat. Focul a fost stins rapid, fără a se înregistra victime.

În urma cercetărilor, s-a constatat că sursa incendiului a fost jarul care ar fi căzut din centrala aflată în hala respectivă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.