FOTO: Incendiu puternic la Gura Caliței. O bătrână de aproape 100 de ani a suferit un atac de panică

0
271

Incendiu puternic joi dimineață în localitatea Gura Caliței. O gospodărie a fost cuprinsă de foc. Incendiul a fost semnalat în zori la 112, undeva în satul Rașca din comuna Gura Caliței. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului locuinţei, construită pe o suprafaţă de cca. 50 mp.

Pompierii militari, în cooperare cu reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate au acţionat atât pentru stingerea incendiului, cât şi pentru protejarea construcţiilor învecinate. Proprietara, în vârstă de 97 ani, a suferit un atac de panică şi a fost preluată de o ambulanţă SMURD. După ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, deoarece starea de sănătate i s-a ameliorat, aceasta a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului, au ars acoperişul locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din şindrilă şi tablă, obiecte de mobilier şi alte bunuri de uz casnic. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui coş de fum deteriorat.

incendiu3 - FOTO: Incendiu puternic la Gura Caliței. O bătrână de aproape 100 de ani a suferit un atac de panică

incendiu2 - FOTO: Incendiu puternic la Gura Caliței. O bătrână de aproape 100 de ani a suferit un atac de panică

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here