Încep reînscrierile și înscrierile la grădinițe

0
252

Ministerul Educației și Cercetării a lansat aseară o informație brută legată de reînscrierile și înscrierile copiilor în grădinițe. Fără prea multe detalii, pe pagina de Facebook a Ministerului a fost publicată o fotografie cu un soi de grafic, însă informația nu a fost întărită de un comunicat adecvat pe site-ul instituției.

Cert este că reînscrierile la grădinițe se pot face începând cu data de 25 mai, în timp ce data de 8 iunie a fost lansată ca start al înscrierilor pentru copiii care nu au mai urmat cursurile învățământului preșcolar. Care este modalitatea concretă de depunere a cererilor urmează a se comunica, sperăm noi, în perioada imediat următoare.

Potrivit Edupedu – care a dezvoltat informația venită de la Minister via Facebook, din 25 mai și până pe 5 iunie „părinții copiilor care acum sunt grupa mică sau grupa mijlocie îi pot reînscrie pe cei mici la grădiniță, pentru a urma grupa următoare.

Înscrierea în grădiniță a copiilor care nu au mai urmat până acum învățământul preșcolar se va desfășura în 3 etape. Etapa I de înscriere la grădiniță 2020 are loc în perioada 8 iunie – 3 iulie, Etapa a II-a de înscrieri se desfășoară între 20 iulie – 10 august, iar etapa a III-a se numește “Corecturi” și este programată în intervalul 11 – 31 august”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.