Începând de luni (5 iulie) se dă startul etapei speciale a Evaluării Naționale pentru elevii care nu au putut participa la concurs

0
644

Luni, 5 iulie, începe etapa specială pentru absolvenții clasei a VIII-a care nu au putut susține Evaluarea Națională din cauza pandemiei, aflându-se în izolare sau carantină. Se vor putea înscrie și cei care din alte motive justificate nu au putut participa la examen ori nu au reușit să dea toate probele. Până acum s-au înscris 60 de candidați din toată țara, aceștia urmând să susțină luni proba la Limba și literatura română, marți (6 iulie) la matematică și miercuri (7 iulie) la Limba și literatura maternă. Rezultatele vor fi afișate vineri (9 iulie), dată la care se pot depune și contestațiile. Rezultatele finale urmează să fie afișate pe data de 12 iulie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.