Începe seria de foc: HC Vaslui – CSM Focşani!

0
378

A fi sau a nu fi în Liga Naţională şi în sezonul viitor? CSM Focşani va afla răspunsul la această întrebare la capătul unei serii de 4 meciuri de foc, în care va întîlni numai echipe cu care se va lupta apoi în play-out pentru evitarea retrogradării, cînd punctele obţinute în faţa acestora vor valora imens!

Primul duel din această serie are loc sîmbătă seară, de la ora 18.00, în deplasare, cu HC Vaslui, o formaţie în faţa căreia elevii lui Viorel Ciubotaru au pierdut în tur, în Sala Polivalentă, şi de această dată anunţîndu-se un meci foarte greu pentru focşăneni.

După disputa de la Vaslui vor mai urma alte trei partide, ultimele din sezonul regulat, cu Danubius Galaţi (a), Dunărea Călăraşi (d) şi Energia Tg. Jiu (a). După 22 de etape, CSM Focşani ocupă penultimul loc în clasament, 13, cu 10 puncte, iar adversara de sîmbătă se situează pe poziţia a 11-a, cu 23 de puncte.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.