A început traficul cu pomi de Crăciun

0
142

Deși mai e o lună până la Crăciun, în Vrancea începe să ia amploare deja traficul cu brazi. Polițiștii din Panciu au descins marți la indivizi bănuiți de afaceri cu pomi de Crăciun iar bănuielile li s-au adeverit.

Oamenii legii au făcut 5 percheziții domiciliare, 2 dintre ele la sediul unor societăți comerciale din municipiul Brăila, județul Brăila, iar 3 la domiciliul unor persoane fizice din comuna Soveja.

Activitățile au vizat un furt de arbori din pepiniera OS Soveja, furt comis în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, valoarea prejudiciului cauzat fiind de peste 215.000 lei.

În urma perchezițiilor efectuate la sediul unei societăți comerciale din municipiul Brăila au fost identificați un număr de 255 pomi de Crăciun, pomi deținuți fără documente de proveniența.

Ca urmare a celor 3 percheziții domiciliare din comuna Soveja, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile și obiecte de tăiat lemn, obiecte confecționate artizanal.

Față de doi bărbați din comuna Soveja au fost dispuse masuri de reținere pentru 24 de ore, pentru săvârșirea  infracțiunilor  de taiere ilegala arbori și furt material lemnos, iar fața de administratorul societății din municipiul Brăila unde a fost găsită masa de material lemnos se continua cercetările pentru complicitate la  infracțiunile  de taiere ilegala arbori și furt material lemnos.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.