Oamenii legii au continuat controalele pentru verificarea respectării restricțiilor de izolare la domiciliu. În urma acestora, au depistat alte trei persoane din Vrancea care au părăsit izolarea, cu toate că recomandările și avertizările, în acest sens, sunt destul de clare. Toți cei trei vrânceni au fost amendați, dispunându-se totodată și plasarea în carantină forțată pentru o perioadă de două săptămâni.

“În ultimele 24 de ore polițiștii vrânceni au  acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, respectiv jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și lucrători din cadrul Poliției Locale, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică. Activitățile s-au desfășurat pe întreg teritoriul județului Vrancea și au avut ca principal scop respectarea prevederilor legale dispuse prin Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020.

În cadrul acestei acțiuni au fost depistate 3 persoane izolate la domiciliu care părăsiseră locația în care fuseseră plasate, față de acestea fiind dispuse sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.500 de lei. Persoanele în cauză au fost conduse ulterior în centre de carantină instituționalizată, sub pază. De asemenea, pe raza județului Vrancea au fost depistate 95 de persoane care nu au respectat dispozițiile art.5, alin. 1 și art. 3 alin. 2 din Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020, fiind aplicate în acest sens 97 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 237.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea și reprezentanți ai Poliției Locale”, au transmis polițiștii vrânceni.

AUTORITĂȚILE VĂ REAMINTESC: “Respectați toate recomandările autorităților! Stați în casă! Ieșiți din locuință doar pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe! Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.