Încredere, patriotism, valori creștine, o națiune sănătoasă – obiectivele pentru care luptă candidații ANR

0
167

Cei 11 candidați ai Partidului Alianța Noastră România (7 la Camera Deputaților și 4 la Senat) din județul Vrancea susțin obiectivele politice prioritare ale formațiunii care, la numai 3 luni de la apariția pe scena politică românească, adună tot mai mulți adepți.

Asta și pentru că obiectivele pe care și le propune ANR reprezintă teme cu adevărat sensibile pentru români, dar nu imposibil de atins.

1. Dorim un stat românesc demn și puternic, cu autorități eficiente și loiale patriei noastre, garantând securitatea tuturor cetățenilor săi și respectarea drepturilor și libertăților acestora.

2. Pământul României este al românilor și reprezintă cea mai importantă bogăție națională, pe care statul o va proteja în mod eficient. Vom opri înstrăinarea pământului țării și irosirea resurselor, vom recupera terenurile și bunurile înstrăinate fraudulos, vom opri distrugerea pădurilor și a mediului înconjurător.

3. Numai o temeinică educație poate garanta propășirea României și a neamului nostru. De aceea, Alianța Noastră România va susține, pentru început, alocarea, în conformitate cu legea, a 6 % din Produsul Intern Brut finanțării învățământului național precum și o nouă strategie de dezvoltare a acestuia.

4. Alianța va stimula, pe toate căile, crearea unui puternic capital românesc, în condițiile în care statul va păstra în proprietatea sa toate utilitățile și o importantă parte a resurselor.

5. O națiune puternică este o națiune sănătoasă. Iar o națiune sănătoasă nu poate exista fără o puternică rețea de policlinici și spitale moderne, finanțate corespunzător și cu un personal remunerat în mod corect.

6. Aflată la frontiera sud-estică a NATO și UE, România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată națională, bine înzestrată și antrenată, și de o industrie de apărare de prim rang.

7. România este și va rămâne o țară creștină care așază la temelia sa familia creată în baza căsătoriei între un bărbat și o femeie. Statul îi va asigura Bisericii posibilitatea de a se dedica în mod plenar și în viitor, așa cum a făcut-o în trecutul glorios, binelui națiunii, operelor de caritate și de învățământ, în paralel cu îndeplinirea datoriei sacre de a răspândi, în toate conștiințele, Cuvântul Domnului.

Acestea sunt cele 7 obiective politice prioritare ale ANR, promovate de candidații partidului. În Vrancea, pe poziția întâi pe lista pentru Camera Deputaților se regăsește generalul Virgil Bălăceanu, urmat de Ioan Diacon, Laurențiu Dobre, Monika-Brigitte Surgun, Marius Bîrloiu, Mădălina Proca și Laurențiu Prișching.

La Senat, lista este deschisă de generalul Stelian Ferariu, care e urmat de Gina-Cristina Bodoni, Dorel Lupu și Valentin-Stelian Bădescu.

Material comandat de Alianța Noastră România. CUI AEP: 11160024. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.