Incredibil! A fost arestat pentru 30 de zile după ce a fost prins băut la volan de două ori în aceeași zi și s-a plimbat dezbrăcat pe stradă!

0
277

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bolotești, a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile după săvârșirea mai multor infracțiuni: s-a urcat băut și fără permis la volan, a refuzat să i se preleveze probe biologice de sânge, violență în familie, amenințare și ultraj contra bunelor moravuri, toate acestea în doar 3 luni, în intervalul mai – iulie. „Povestea” a început pe 20 mai, în jurul orei 19.30, atunci când a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost sancționat și și-a pierdut permisul de conducere, însă asta nu l-a împiedicat să-și vadă de drum! În aceeași zi, la 23.30, el a fost prins de poliție în timp ce circula cu mașina pe raza localității Ivăncești. De asemenea, pe 28 iunie, în jurul orei 17.30, omul a ieșit la plimbare în fundul gol prin comuna Bolotești, provocând spaima dar și amuzamentul localnicilor. Mai mult, la mijlocul lunii iulie, el și-a bătut o rudă și a amenințat o femeie din Bolotești.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.