INCREDIBIL! Elev din Biliești drogat cu antidepresive pisate în pauza dintre ore! Copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital!

0
2219

Un tânăr de 13 ani din Biliești a ajuns pe mâna medicilor după ce a tras pe nas câteva pastile. Conform surselor Jurnal de Vrancea, băiatul este elev la Școala Gimnazială din Biliești. Miercuri, în pauza dintre ore, acesta ar fi pisat 3-4 comprimate de Anxiar (un antidepresiv și sedativ) și le-ar fi tras pe nas. La scurt timp după gestul inexplicabil, băiatului i s-a făcut rău și a ajuns la dispensarul din comună. Întrucât starea sa de sănătate continua să se înrăutățească, medicii de la dispensar au solicitat intervenția unei ambulanțe. Un echipaj din cadrul SAJ Vrancea a ajuns în comună, l-a preluat pe adolescent și l-a transportat la Spitalul Județean din Focșani pentru investigații suplimentare și tratament specializat. Surse medicale au declarat pentru Jurnal de Vrancea că băiatul era conștient, însă foarte agitat. Acesta a fost internat în Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, unde va rămâne sub stricta supraveghere a cadrelor medicale. Jurnal de Vrancea a încercat să contacteze directorul școlii din Biliești, pentru un punct de vedere, însă fără succes. Medicul de la cabinetul medical din Biliești a refuzat să vorbească despre acest subiect. (foto cu caracter informativ)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.