Indivizi din Dâmbovița, la furat și înșelat oameni de bună credință din Vrancea

0
250

Doi indivizi de 21 și respectiv 31 de ani, ambii din orașul Răcari, județul Dâmbovița, au ajuns pe mâna Poliției din Vrancea, fiind cercetați acum pentru furt și înșelăciune, după ce au tras pe sfoară o bătrână din Valea Sării.

Poliția a intrat pe fir marți dimineață când au fost sesizați de o femeie de 62 ani, din localitate, cu privire la faptul ca doua persoane necunoscute, sub pretextul ca sunt prieteni cu fiul sau și că ii aduc din partea acestuia un pachet și bani, i-ar fi sustras din locuința suma de 100 euro.

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că persoanele necunoscute, mizând pe vârsta și naivitatea femeii, ar fi pătruns în locuință la invitația acesteia. Cei doi i-ar fi spus bătrânei ca fiul ei i-ar fi trimis din Italia pe lângă  pachet și suma de 50 euro. Unul dintre aceștia a scos din portofel o bancnota de 100 euro, cerându-i rest. Femeia le-a dat rest suma de 250 lei, a lăsat bancnota de 100 euro pe masa plecând cu cei doi la mașină sa ia coletul. Unul dintre ei, sub pretextul ca vrea sa meargă la baie, s-ar fi intors în casa sustrăgând bancnota de 100 euro. Ajunși la mașină i-ar fi spus femeii ca bagajele s-au încurcat și o revină.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate, în comuna Tulnici a fost depistat un autoturism în care se aflau doi bărbați, de 31 și 21 de ani,  ambii din orașul Răcari, județul Dâmbovița, principalii bănuiți de săvârșirea faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și înșelăciune. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.