Informare meteo de ploi și furtuni, miercuri, la nivelul întregii țări

0
404

Meteorologii au emis  o informare de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă la nivelul întregii țări, până miercuri seară.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 2 august, ora 18:00 — 3 august, ora 18:00, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în zona Carpaților Orientali, în estul Carpaților Meridionali, în estul și sud-estul Transilvaniei și local în Moldova, Muntenia și Dobrogea.

La nivelul acestor regiuni vor fi averse, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și, izolat, grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15 — 20 l/mp și izolat 30 — 40 l/mp.

ANM precizează că, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informările și atenționările emise în prezent.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.