Inițiativă la Vidra: monument pentru asistentul medical răpus de coronavius

0
1583

Un ultim omagiu pentru Ionică Taftă Potop, asistentul medical al Spitalului „N. N. Săveanu” și lider al Sanitas din comuna Vidra, care a fost răpus de coronavirus în weekend. Un localnic din Vidra propune ca cetățenii din comună să contribuie la ridicarea unui monument în curtea unității medicale unde a lucrat Ionică Taftă Potop, pentru ca astfel toți cei care l-au cunoscut și apreciat să își poată aduce aminte de acesta: „MOBILIZARE PENTRU ASISTENT MEDICAL IONICĂ TAFTA POTOP. Distribuiți vă rog mai departe și să dea BUNUL DUMNEZEU să-i putem ridica ceva simbolic în curtea Spitalului Vidra. Așa cum făcea și el FAPTE NU VORBE. Maine va fi activat un grup pentru cei care vor să participe. MULȚUMESC DIN SUFLET!!”.


Omul acesta ne-a părăsit acum 2 zile… A fost un asistent medical. Era un om vesel și plin de viață, săritor, un bun exemplu pentru comunitatea noastră. Am dori să ne implicăm pentru a-i construi un mic monument ca să rămână în amintirile noastre și să îl simțim aproape. Domnul Ionică va fi pentru totdeauna prezent și ne va întâmpina din curtea spitalului”, se arată într-un comentariu.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.