Inspectoratul Școlar Vrancea are, în sfârșit, inspector general adjunct

0
514

În sfârșit, a fost întregită echipa de la vârful Inspectoratului Școlar Județean Vrancea. Astfel, noul general Dorin Cristea va face echipă cu profesoara de informatică Marilena Oprea de la Colegiul Național Unirea din Focșani. Aceasta a fost instalată pe postul de inspector școlar general adjunct de către Ministerul Educației, începând cu data de 22 iunie.

De circa un an de zile, postul de general adjunct al IȘJ Vrancea este neocupat, instituția funcționând doar cu inspectori șefi interimari. Marilena Oprea nu este străină de activitatea din Inspectorat întrucît de circa 7 ani se află în postul de inspector de informatică şi activităţi extraşcolare în cadrul IŞJ. Imediat cum s-a instalat pe post, Oprea și-a intrat în rol, preluând calitatea de preşedinte al comisiei de desfăşurare a examenului de bacalaureat.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.