Instructajul PSI ajută angajații să gestioneze situațiile de urgență

0
29

Chiar orice loc de munca poate prezenta riscuri pentru angajati, iar prevenirea si stingerea incendiilor ar trebui sa fie o adevarata prioritate in orice context. Uneori poate fi dificil pentru firme sa se ocupe de toate detaliile din punct de vedere legal, dar si sa isi desfasoare activitatea asa cum se cuvine, motiv pentru care in asemenea situatii mai bine solicitam ajutor din partea celor care chiar cu asta se ocupa. Asadar, la SSM Concept stim ca am nimerit unde trebuie si ca ne asteapta cele mai bune conditii.

SSM Concept ofera mai multe servicii care vin in sprijinul societatilor din toate domeniile. Asadar, aceasta se poate ocupa, printre altele, de obtinerea autorizatiei PSI, de efectuarea instructajului PSI si situatii de urgenta, furnizarea echipamentelor PSI, elaborarea documentatiei PSI si SU, evaluarea riscurilor, dar si respectarea legislatiei PSI. Fiecare dintre acestea sunt necesare in cazul oricarei firme, astfel ca acestea pot apela la SSM atunci cand au nevoie de elaborarea planului de evacuare in caz de incendiu care nu are cum sa lipseasca. Utila este si consultanta pentru eliberarea avizului sau autorizatiei de securitate la incendiu, dar si elaborarea, alaturi de intocmirea si avizarea la ISO a planului de interventie in caz de incendiu. Fiecare dintre aceste acte sunt extrem de importante in ziua de azi, iar serviciile oferite nu se opresc aici pentru ca privesc si elaborarea si afisarea instructiunilor in caz de incendiu sau de cutremur care sunt de nelipsit, la fel si elaborarea registrelor de evidenta.

SSM Concept ne ajuta inclusiv cu intocmirea fiselor de instruire individuala in domeniu pentru a preveni si stinge incediile, dar si cu stabilirea si elaborarea tematicilor de instructaj si cu intocmirea fiselor necesare respectand rigorile legii. In acest putem aminti de efectuarea instructajului general care se poate efectua fie la locul de munca, fie direct online pentru a diminua riscurile raspandirii coronavirusului. Urmeaza instructajul propriu zis care poate avea loc, din nou, atat online, cat si la locul de munca, dar se efectueaza instructaj si periodic, dar si atunci cand o anumita situatie impune asta sau cand urmeaza sa fie puse in practica diferite proceduri riscante. Se fac anual si teste la nivelul angajatilor, cu privire la notiuni generale, iar acestea pot fi puse in practica anual sau periodic, in functie de nevoi. Prevenirea si stingerea incendiilor trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare societate, iar acum totul este mult mai accesibil cu ajutorul SSM Concept.

Bineinteles, este nevoie ca o multime de detalii sa fie puse la punct, iar pentru a evita orice bataie de cap, societatile se pot orienta fara probleme catre SSM Concept. Pe aceasta cale se pot concetra mai bine pe activitatile uzuale si nu asupra celor care nu se pricep. De asemenea, se pot face si mari economii de timp pentru ca procedurile necesare se pun in practica in cel mai scurt timp. Totodata, costurile implicate sunt minime in comparatie cu beneficiile asigurate, astfel ca efortul financiar este minim, iar oricine se poate baza pe SSM Concept in asemenea cazuri.

Echipa dispune de multa experienta in domeniu, astfel ca stie cum sa se adapteze la fiecare context in parte si are capacitatea necesara pentru a gasi cele mai bune solutii in orice situatie, indiferent de complexitate. Prin prevenirea si stingerea incendiilor se evita o multime de riscuri, nu numai cu privire la integritatea oamenilor, ci si din punct de vedere legal. Cu SSM Concept este mult mai comod pentru orice societate sa intre in legalitate, sa evite tot felul de probleme si sa isi poata desfasura activitatea in siguranta deplina.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here