Întâlnire a sindicaliștilor vrânceni din sănătate! Prefectul Halici cere o mai mare deschidere a instituțiilor medicale față de mass-media!

0
414

Complexul Zaga-Zaga a găzduit vineri (23 septembrie) o întâlnire a membrilor Blocului Național Sindical din Vrancea din Sănătate (SAJ, Apitalul Județean și Spitalul Dumbrăveni) cu reprezentanții instituțiilor medicale din județ, întâlnire la care a fost prezent și prefectul Nicușor Halici. Cu această ocazie, reprezentatul Guvernului în teritoriu a cerut în mod expres o comunicare mai transparentă cu mass-media prin care să fie raportate toate intervențiile din cadrul SAJ Vrancea și UPU SMURD. În esență, întâlnirea a fost o sesiune de lucru extraordinară Tripartit pentru Dialog Social, având ca temă de discuție formarea profesională continuă a angajaților din domeniu, normele de etică și comunicare. „Am avut, sincer, emoții referitoare la prezență, la organizare și atmosfera de lucru. Sunt concepte noi în plan național și unice în județul nostru. Și, asa cum le spuneam și invitaților, era sindicatelor zornăitoare a apus. Dacă acum câțiva ani organizațiile sindicale foloseau fluierul și vuvuzelele pentru a fi auziți iar după ore de marșuri epuizante și istovitoare un mic grup era invitat la discuții cu oficialii, astăzi lucrurile s-au schimbat. Reprezentantul Guvernului vine cu plăcere și deschidere printre oameni”, a declarat prim-vicepreședintele BNS Vrancea, Ionuț Bălan.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.