Învață să te iubești în fiecare zi! Iată 3 sfaturi pe care le poți urma pentru a reuși acest lucru!

0
132

Iubirea de sine este un concept care poate părea abstract în primă fază, însă el are un efect considerabil asupra modului în care te raportezi la anumite situații sau conjuncturi. Părerea pe care o ai despre tine poate influența o multitudine de factori care, la rândul lor, au ecou în alte segmente ale vieții. Așadar, pentru a găsi echilibrul dintre cum te vezi și cum ești de fapt, trebuie să-ți ajustezi perspectiva. Există câteva tehnici pe care le poți testa, cu scopul de a evolua treptat, dar sigur.

Iată 3 sfaturi utile pentru a ajunge să-ți acorzi iubire în fiecare zi!

1. Informează-te!

Dezvoltarea ta personală poate fi mai eficientă dacă te expui la anumite surse de inspirație sau de informare care să-ți ofere o viziune diferită de a ta. De regulă, poate fi dificil să vezi lucrurile altfel decât o faci – de aceea, este recomandat să ai mintea deschisă către noutăți și către opiniile altora.

Nu trebuie să copiezi la indigo sau să-ți asumi toate conceptele pe care le descoperi, însă acestea sunt necesare pentru a-ți putea lărgi orizontul, făcând loc pentru noi tipuri de abordări. De exemplu, poți citi cărți de specialitate care tratează diverse subiecte utile – opera Ziua în care m-am iubit cu adevărat este doar una dintre cele către care îți poți îndrepta atenția pentru a învăța mai multe despre tine.

2. Acordă atenție lucrurilor pe care le faci!

În mod cert, ai observat o tendință de a critica ceea ce ai făcut și de a pune presiune pe tine pentru ceea ce urmează să faci. Încearcă să schimbi punctul de concentrare și să te uiți la tot ceea ce întreprinzi în prezent!

Fă o listă sau doar gândește-te la micile succese de zi cu zi – în acest fel, îți vei dai seama că ai nenumărate motive pentru care te poți iubi din plin, tot timpul. Cu siguranță faci lucruri extraordinare, pe care ar trebui să le apreciezi în permanență – doar așa poți găsi modalități de a deveni încrezător în propriile forțe. 

3. Păstrează timp pentru tine!

Timpul pe care ți-l acorzi este foarte important – acesta are rolul de a te deconecta de la  preocupările cotidiene, determinându-te să te relaxezi și, mai ales, să-ți asculți gândurile. Așa vei reuși să te recalibrezi, iar busola interioară îți va da de înțeles dacă totul merge bine sau nu. Indiferent de răspunsul final, acceptă situația – nu te judeca prea tare și trage concluzii utile din fiecare experiență în parte!

Prin urmare, calea către dragostea de sine trece prin minte, suflet, pasiuni și armonie. Însă, pentru a putea face introspecții și descoperiri valoroase, trebuie să fii în conexiune permanentă cu toate straturile ființei tale. Ai încredere în ceea ce ești și în ce poți face și nu te teme să te reinventezi oricând simți nevoia! (Sursă foto: pixabay.com)

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.