Investiții în crypto: Cei mai importanți indicatori

0
122

În ziua de astăzi majoritatea oamenilor a auzit de cryptomonede sau cel puțin de Bitcoin și dacă a auzit, vrea evident să investească. Călătoria în piață cryptomonedelor, oricât de simplă ar putea părea de la prieteni care au investit sau cunoștințe, nu este atât de ușoară și sunt mulți pași de care este important să țineți cont înainte. Ca în orice, greșeala altuia este în avantajul tău. Dacă sunteți la început de drum, haideți să vedem împreună care sunt cei mai impotanti indicatori pe care trebuie să îi urmăm atunci când investim in criptomonede.

1. Dacă ați pornit la drum si doriți să cumpărați Bitcoin pentru că ați auzit de o cunoștință care s-a îmbogățit peste noapte, ei bine opriți-vă. Domeniul nu este pentru dumneavoastră. Înainte de a investi în orice, trebuie să fiți cât de cât informat înainte, să cunoașteți procesul din spatele investiției dumneavoastră. Orice criptomoneda are la bază o carte, o documentație despre utilitatea acesteia, rapiditate, preț incipient etc. Toate aceste lucruri sunt esențiale atunci când vreți să intrați în piața crypto. Orice greșeală făcută este taxată. Trebuie să înțelegeți că nu au o entitate care să le controleze, adică atenția dumneavoastră în momentul trimiterii unei cantități de BTC sau oricare altă monedă trebuie să fie dublată.

2. Dacă ați înțeles cum funcționează piață, care sunt momentele optime de intrare, ce faci când auzi:vinde Bitcoin! Așa cum am specificat anterior, prin criptomonede nu va îmbogățiți peste noapte și nu orice moment este unul bun pentru a ieși din piață crypto. Trebuie să țineți cont de multe aspecte: graficele monedei dumneavoastră, cum a fluctuat prețul în ultima perioadă și mai important, unde vindeți cantitatea pe care o aveți. Trebuie să aveți încredere în serviciile pe care le folosiți. Și de asemenea trebuie să aveți foarte mare grijă cu walleturile în care trimiteți. Aparatele pe care le folosim pot să aibă erori sau să salveze adrese greșite și odată trimisă cantitatea, această este pierdută. Vânzările de Bitcoin sunt ireversibile! Adresele de wallet au 36 de caractere și este dificil să notați totul perfect de la prima încercare, având caractere diferite. Având un șir lung de cifre și litere este dificil de urmărit. După ce scanați codul QR al portofelului în care doriți să faceți livrarea, urmăriți ultimele 4 numere, acestea fiind întotdeauna diferite.

3. Nu te baza pe puterea unei singure monede. Există o multitudine de criptomonede noi cu potențial care se dezvoltă pe proiecte frumoase și de viitor, adaptate cerințelor din partea investitorilor. Cu toate că monedele digitale sunt corelate între ele, am observat de multe ori că Bitcoin este cel care decide prețul sau cursul pieței, unele având performanțe mai bune decât altele. Chiar dacă Bitcoin este monedă preferată de toată lumea, sunt aceste monede noi, mici, care au creșteri și de 300-400% pe zi, ceea ce vă poate aduce profit frumos. Este bine să îți iei timpul necesar pentru a analiză piața și pentru a lua cele mai bune decizii. De cele mai multe ori investitorii cumpără Bitcoin sau o altă moneda consacrată și alte câteva mai mici, noi apărute.

4. Regula de AUR în piață crypto este să utilizați doar banii pe care vă permiteți să îi pierdeți! Acesta este unicul indicator important din piață crypto! Criptomonedele sunt caracterizate de volatilitate. Ele sunt făcute să aibă fluctuații de preț. Nu intrați în piața crypto cu bani pe care nu ii aveți, cu gândul că o să faceți profit! Când spun asta mă refer la împrumut, pe care spuneți că o să-l acoperiți. Nimeni, dar absolut nimeni nu știe direcția prețului Bitcoin sau a oricărei alte monede. Și dacă ar știi, nu v-ar spune dumneavoastră că să împărțiți un câștig.

5. Fiți informat în permanență. Au existat cazuri, cel puțin în ultimul an, când Elon Musk a scris pe Twitter anumite păreri personale, el fiind unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, influențând astfel piață crypto. Sunt analiști care sunt angajați să citească piața crypto și oferă informații destul de precise astfel încât să va puteți face o idee despre direcția prețului în momentul în care sunteți in impas cu investiția dumneavoastră.

Există și alți indicatori pe care puteți să îi urmați, însă dacă sunteți la început de drum, aceștia sunt cei mai relevanți pentru dumneavoastră. Acestea nu sunt reguli, ci doar lucruri utile pentru investitorii în criptomonede.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.