Investițiile din ultimii ani au schimbat aspectul comunei Bolotești, în fruntea căreia se află un edil PNL

0
14
Primăria Bolotești, condusă de liberalul Fănică Popa, lucrează la implementarea mai multor proiecte pentru dezvoltarea comunei

În comuna Bolotești lucrurile se schimbă în bine în ceea ce privește condițiile de locuit în comună datorită investițiilor pe care le derulează administrația locală liberală. Anul trecut a început un proiect de asfaltare a drumurilor din comună, pe o lungime de 9,4 km. Mai multe străzi care duc spre biserici au fost deja asfaltate în urma solicitărilor cetățenilor, iar lucrările vor fi reluate în curând.

Datorită acestei investiții au fost scoase din izolare două sate ale comunei, Putna și Ivăncești, întrucât am asfaltat drumul ”Picior de Paris”, care face legătura între DN 2 D și satul Ivăncești. Astfel, prin cele două sate circulă acum microbuzele de pe rutele de transport public județean”, a arătat primarul Fănică Popa, mulțumit și de susținerea de care a avut parte din partea senatorului PNL Cătălin Toma și a deputatului Ion Ștefan.

Ambii s-au arătat mereu interesați de cum merg lucrurile în comună și pot spune că am făcut o echipă excelentă”, a precizat primarul.

Investiția este realizată cu fonduri europene, obținute prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Autoritățile au în continuare în lucru alte proiecte de asfaltare, prin care vor să modernizeze întreaga infrastructură rutieră a comunei. O altă investiție importantă este reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Găgești, prin Programul Națională de Dezvoltare Locală. Un corp de clădire a fost demolat pentru că era foarte vechi, iar în locul acestuia au început lucrările pentru o nouă clădire cu patru săli de clasă. La un alt corp de clădire sunt aproape finalizate lucrările de reparații la interior și exterior, în timp ce clădirea în care învață elevii va fi reparată în vacanța de vară. Prin acest proiect se vor îmbunătăți condițiile pentru procesul educațional și, un aspect foarte important, se va obține spațiu suplimentar astfel încât elevii să nu mai învețe în două schimburi. Ca urmare a solicitărilor cetățenilor, primăria a început demersurile pentru construcția unei grădinițe cu program prelungit în satul Găgești, care să deservească toate satele comunei.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo SRL. Cod mandatar financiar: 4119007.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.