Invitație cu repetiție la cules de cireșe! Leontin Soare vă așteaptă sâmbătă și duminică în livada sa din Blidari

0
417

Amatorii de cireșe sunt invitați din nou la Blidari, în livada vrânceanului Leontin Soare. Acesta mărturisește că weekendul trecut nu a putut onora toate cererile venite din partea celor care au dorit să vină la cules, așa că își pune din nou livada la dispoziție. Condițiile sunt aceleași ca și la primul anunț.

Datorită numărului mare de solicitări atât din partea celor care mi-au făcut deosebita onoare să îmi viziteze livada și vor să revină, cât și celor care nu au putut, am luat decizia să fac o nouă invitație! Pentru 23 și 24 mai ora 7-00 – 17-00, județul Vrancea, comuna Cîrligele, sat Blidari, str Cotești nr 48, tel 0763273249. 4lei kg – minim 5 Kg, degustarea pe săturate gratis!

Iar pentru cei care mai au răbdare să citească vreau să mai adaug ceva! Mulțumesc din nou celor care mi-au distribuit într-un număr atât de mare prima postare cu invitația la cules de cireșe. 12.000 mii în doar 2 zile nu ași fi visat vreodată! Celor care m-au ajutat să-mi culeg și să vând marfa, care în mod cert o parte rămânea în copac, fapt pentru care drept mulțumire și respect nu am mărit prețul la acestea mai mari. Și nu în ultimul rând posturilor TV și radio, presei care mi-au făcut o promovare neașteptată! Concluzia, încă mai sunt oameni de bine care ajută micii fermieri!

Cei interesați de un grătar e ok, spațiu este suficient. Condiția este să-și aducă tot ce trebuie inclusiv grătarul …și o porție în plus! Fiind singur și ocupându-mă de toate nu mai prea am timpul și anturajul necesar de grătare. Vă aștept cu drag! Vinul e din partea casei”, scrie acesta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.