Invitație lansată de ISU Vrancea: să fii “POMPIER pentru o zi”

0
232

În perioada imediat următoare, în municipiul Focşani, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea vor prezenta accesoriile specifice utilizate în îndeplinirea misiunilor.

Astfel, în intervalul orar 10.00 – 13.00, autospecialele de intervenţie vor fi expuse astfel: marţi, 19 iulie 2016 – în Grădina publică (Piaţa Unirii), miercuri, 20 iulie 2016 – în Parcul N. Bălcescu şi joi, 21 iulie 2016 – la locul de joacă din zona Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia”. În cadrul acestor ateliere intitulate „Pompier pentru o zi”, cei interesaţi vor putea să se familiarizeze cu tehnica şi accesoriile utilizate pe timpul misiunilor şi vor putea învăţa multe lucruri utile despre prevenirea, protecţia şi intervenţia în situaţii de urgenţă.

Vor fi expuse o autospecială de stins incendii, ambulanţa SMURD şi autospeciala pe şenile care poate ajunge în locuri greu accesibile. De asemenea, la atelierul dedicat copiilor va fi prezent şi câinele salvator Wolf, iar cei care doresc, pot să probeze costumele de protecţie.

Activităţile atelierului „Pompier pentru o zi” sunt organizate în contextul aniversării, la data de 23 iulie, a Zilei Aniversare a I.S.U. Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here