ION ȘTEFAN: Baronul Marian Oprișan, învins de presă și Justiție

0
331
Justiția din România a demonstrat că încă nu este cu totul călcată pe gât de bocancul pesedist.

Decizia dată de Tribunalul Brăila în dosarul intentat jurnalistului Sebastian Oancea de către baronul PSD Vrancea Marian Oprișan, care a respins acuzele șefului Consiliului Județean Vrancea la adresa ziaristului, arată că independența Justiției este un lucru extrem de valoros.

De asemenea, decizia instanței arată că presa din Vrancea, atât cât a mai rămas, este corectă și a scris adevărul în ceea ce îl privește pe acest personaj politic care a influențat destinele județului nostru de după Revoluția din 1989 și nu neapărat în bine. Presa trebuie să își facă treaba chiar dacă deranjează mai marii politicii. Cât timp nu ai vină și nu bagi mâna până la coate în banii publici, când nu ești corupt, nu ar trebui să te simți lezat!

Nababii PSD de la Vrancea, dar și din restul țării, ar face bine să se scuture de corupții din partid, să se reformeze, să își amintească faptul că trebuie să guverneze o țară, să o apropie de Europa și de valorile democrației și să uite cât mai repede apucăturile dictatoriale comuniste!  A băga pumnul în gura presei, a societății civile, a le intimida cu procese prin justiție, nu te face un lider care înțelege principiul liberei exprimări ci te limitează la statutul de feudal, o relicvă nefericită a unui Ev Mediu vrâncean.

Presa trebuie să rămână puternică, așa cum Justiția trebuie să fie independentă!

Ion Ștefan, deputat PNL

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.