Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților: ”discrepanțele între oraș și sat trebuie să dispară”

0
128

Satul vrâncean are nevoie urgentă de investiții! Periplul electoral din această campanie electorală mi-a arătat, încă o dată, că Vrancea reală este cea din comunele, satele și cătunele județului.

Diferența între condițiile oferite de zona urbană și traiul la țară trebuie să dispară, încet-încet, fără ca aceste comunități rurale să-și piardă identitatea și tradițiile. În mod concret, susțin nevoia înființării unui fond de dezvoltare care să fie utilizat pentru investiții strategice și care să acopere deficitele de finanțare în zone critice. Acest fond va ajunge la suma de 11 miliarde de euro în patru ani, bani care ar trebui direcționați și către zona rurală a Vrancei.

În calitate de deputat PNL de Vrancea, cu sprijinul dumneavostră oferit la alegerile de pe 11 decembrie, voi susține ca satele Vrancei să beneficieze de investiții pentru proiecte care să fie funcționale și nu doar de decor, cum sunt acum în multe localități, și care să ofere oportunități de creștere zonei rurale.

Pentru acest lucru trebuie să conștientizăm faptul că dezvoltând zona rurală, oferim oportunitatea vrâncenilor, românilor, plecați la muncă peste hotare, să revină acasă și să înceapă afaceri aici, în locurile natale. Tot pentru a da un impuls dezvoltării satului vrâncean, avem nevoie de o descentralizare a gestiunii fondurilor europene și de dezvoltarea capacității administrative a agențiilor de dezvoltare regională.

Regiunile trebuie să poată dezvolta proiecte adaptate potențialului lor, să nu mai depindă totul de aprobarea de la București.

Bătrânii noștri au nevoie să-și vadă copiii și nepoții acasă, iar toți au nevoie ca Vrancea să meargă ÎNAINTE, prin proiecte, prin corectitudine, prin implicare și prin respect față de oameni, de nevoile lor, dar și de banul public! Duminică votăm vrânceni!

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

stefan-1 stefan-3 stefan-4

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.