Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților: ”voi aduce în Parlament seriozitate, corectitudine, profesionalism și respect”

0
144

Candidații PNL la Camera Deputaților și Senatul României au avut un sfârșit de săptămână plin de întâlniri cu electoratul vrâncean. Candidații la Deputați, Ion Ștefan și Liviu Bostan, și cel de la Senat, Cătălin Toma, au străbătut județul pentru a vorbi cu cât mai mulți vrânceni, pentru a le transmite proiectele pe care echipa PNL Vrancea le va susține în Parlamentul României, dar și pentru a-și face agenda neajunsurilor cetățenilor.

Sâmbătă, s-a mers în comuna de munte, Spulber, dar și în două dintre cele mai îndepărtate localități de Focșani, comunele Tănăsoaia și Boghești. Duminică, a fost rândul comunei Tulnici să se întâlnească cu oamenii propuși de PNL pentru alegerile de pe 11 decembrie, dar și al cartierului-sat al Focșaniului, Mândrești.

Peste tot oamenii s-au plâns de birocrație, de faptul că unii parlamentari au probleme de corupție și beneficiază de privilegii sau de lipsa investițiilor în sistemul de sănătate. Vrâncenii au primit răspunsuri sincere de la liberali, pe care i-au asigurat că îi vor susține la vot.

”Îmi doresc ca în următorii 4 ani în care, dacă îmi oferiți, prin încrederea voastră, funcția de Deputat al județului Vrancea, să aduc în Parlamentul României ce nu au putut aduce alții de-a lungul timpului: seriozitate, responsabilitate, corectitudine, profesionalism și, nu în ultimul rând, respect. Voi susține în Parlamentul României principiile liberale și ideologia partidului din care fac parte”, a spus Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților.

La rândul său, Cătălin Toma, susține nevoia investițiilor în două domenii vitale pentru o națiune: Educația și Sănătatea. ”Suntem conștienți că prea mulți medici și asistente medicale pleacă din sistemul medical în alte țări pentru o viață mai bună. Avem nevoie nu doar de o modernizare a anumitor spitale, ci și de construirea unora noi, trebuie să creștem accesul și calitatea serviciilor medicale, în special la sate, în orașele mici și mijlocii”, a spus Cătălin Toma, candidat PNL la Senat.

Liviu Bostan, poziția a doua pe lista PNL pentru Camera Deputaților, le-a vorbit vrâncenilor despre nevoia ca munca vrâncenilor să fie valorizată.

”Ar trebui să existe o egalitate între demnitarii și cetățenii acestei țări, nu o diferențiere, deoarece pensionarii românii au muncit mult mai mult decât demnitarii și nu sunt apreciați pe măsură, trăind greu de pe o zi pe alta, mulțumindu-se cu o pensie modestă. Pensiile ar trebui să fie acordate în funcție de contribuția la fondul de pensii, nu prin alte mijloace nedrepte”, este de părere Liviu Bostan, candidat PNL la Camera Deputaților.

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.

bostan-2

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.